Twitter & FB

follow @jar666sundanese Fb FA J AR KAMARANA URANG SUNDA..?

Minggu, 10 Februari 2013

SAGURU SAELMU ULAH NGAGANGGU


Hiji kata ieu emang kanyataan dina kahirupan kabeh jeuleuma.
ieu paribasa ti kolot baheula jang jajaga ka anak aincu na sangkan ulah pa sia sia pa aink aink.. jeung dulur teh ku akur ulah silih siku silih kadek..

aya conto ti musisi bandung maneh na nyieun judul  SAGURU SAELMU ULAH NGAGANGGU jang pangeling ka para pemuda ngalakonan hirup ulah nepi ka kitu.
 mangga di simak kata kata na

 

UNDERGOD - SAGURU SAELMU ULAH NGAGANGGU
SIA NGELMU, AING NGELMU,
SAGURU SAELMU ENTONG
NGAGANGGU
AMAN GEUS EDAN,JALMA TAMBAH
EDAN
POHO KA BUMI POHO KA ALAM
TEU PADULI,AWAK RUKSAK
NU PENTING MAH,ELMU GEUS JADI
AWAK
SIA PREMAN,AING JAHAT
SIA EDAN,AING LEUWIH EDAN
SIA PERANG,MAWA BEDOG
AING TEU NEURAK DI BEDOG
REFF:
SIA NGELMU,AING NGELMU
SAGURU SAELMU TONG
NGAGANGGU
CUNGKLEUK LEUWEUNG
CUNGKLEUK LAMPING
LIEUK DEUNGEUN
LIEUK BATUR
JAMAN GEUS EDAN,JALMA TAMBAH
EDAN
POHO KA BUMI POHO KA ALAM
TEU PADULI,AWAK RUKSAK
NU PENTING MAH,ELMU GEUS JADI
AWAK
SIA PREMAN,AING JAHAT
SIA EDAN,AING LEUWIH EDAN
SIA PERANG,MAWA BEDOG
AING TEU NEURAK DI BEDOG
REFF:
SIA NGELMU AING NGELMU
SAGURU SAELMU TONG
NGAGANGGU
SIA SAKTI AING SAKTI
LAMUN PERANG TONG MAWA
BELATI!!!




Cari Blog Ini

Memuat...